Árak

Egyéni pszichológiai tanácsadás

50 perc

14 000 Ft

Egyéni pszichológiai tanácsadás online

50 perc

14 000 Ft

Kedvezményes egyéni pszichológiai tanácsadás

Egyetemista, munkanélküli, kismama, egyedülálló anya, 
nyugdíjas és értelmi akadályozott személyek számára
 

12 000 Ft

Autogén tréning csoport

12 alkalom, 6-8 fő/csoport

84 000 Ft/fő

Művészetterápiás csoport 

8000-17 000 Ft/fő/alkalom

Workshop

8000-17 000 Ft/fő/alkalom

Tudnivalók

Bejelentkezés

Bejelentkezni emailben tud az első alkalomra, röviden megjelölve a témát, amivel megkeresett.

Konzultáció időtartama

Az egyéni pszichológiai tanácsadás időtartama 50 perc. Az ülések zavartalan lefolyása érdekében nagy segítség a pontos érkezés, a saját időponthoz képest maximum 5 perccel korábban.

Általánosságban elmondható, hogy 1-3 alkalom szükséges a fókusz és célok meghatározásához, amely mentén el tudunk kezdeni dolgozni. Ettől függően lehet szó rövidtávú, 8-10 alkalmas, vagy egy hosszabb, 30-40 üléses tanácsadói folyamatról. A pszichológiai tanácsadás heti rendszerességgel történik.

Lemondási feltételek

A konzultáció lemondása a megbeszélt időpont előtt minimum 24 órával díjmentesen lemondható. A 24 órán belül lemondott alkalom megtartott konzultációnak minősül, ezért fizetési kötelezettséggel jár. 

Fizetés

A konzultáció díja az első alkalommal készpénzzel fizethető, ezután van lehetőség utalásos fizetésre. Utalás esetén, illetve online konzultáció kapcsán a konzultáció díja az alkalom előtt minimum 24 órával utalandó. 

***

Az általam végzett tevékenység nem minősül terápiának. A pszichológiai tanácsadás célja nem a mentális betegségek gyógyítása, hanem az életminőség javítása, erőforrások aktiválása, a készségek fejlesztése, és segítség az aktuális nehézségek és elakadások kapcsán.

Az 1997. évi CLIV. törvény (egészségügyi törvény) értelmében Magyarországon pszichiátriai diagnózis felállítására klinikai szakpszichológus, valamint szakorvos jogosult. Pszichoterápia végzésére kizárólag pszichoterápiás szakvizsgával rendelkező szakpszichológusok és szakorvosok jogosultak.